Politika privatnosti

Politika privatnosti Suzuki Servis Musa Racing

Suzuki Servis Musa Racing upravlja veb stranicom http://suzukiservis.rs koja pruža USLUGE.

Ova stranica se koristi za informisanje posetilaca ove veb stranice o našim politikama prikupljanja, korišćenja i otkrivanja ličnih podataka ako je neko odlučio da koristi našu uslugu, veb sajt Suzuki Servis Musa Racing.

Ako odlučite da koristite našu Uslugu, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija u vezi sa ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti ili deliti vaše podatke ni sa kim osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti. 

Izrazi korišćeni u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uslovima Korišćenja, koji su dostupni na http://suzukiservis.rs, ako u ovoj Politici privatnosti nije drugačije određeno.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Za bolje iskustvo tokom korišćenja naše usluge, možda ćemo od vas zahtevati da nam dostavite određene podatke koji mogu lično da vas identifikuju, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, broj telefona i poštansku adresu. Podaci koje prikupimo koristiće se da vas kontaktiramo ili da vas identifikujemo.
 

Podaci evidencije

Želimo da vas obavestimo da kad god posetite našu Uslugu prikupljamo informacije koje nam pregledač šalje, a koje se nazivaju Podaci evidencije. Ovi podaci evidencije mogu da sadrže informacije kao što su adresa Internet protokola („IP“) vašeg računara, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikator. Oni se šalju vašem pregledaču sa veb lokacije koju posetite i čuvaju se na vašem hard disku računara.
 

Naša veb lokacija koristi ove „kolačiće“ za prikupljanje podataka i poboljšanje naše usluge. Imate mogućnost da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i da znate kada se kolačić šalje na vaš računar. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše Usluge.

Provajderi

Možemo zaposliti nezavisne kompanije i pojedince iz sledećih razloga:

  • Da olakšamo našu Uslugu;
  • Da pružimo Uslugu u naše ime;
  • Da obavlja usluge povezane sa uslugama; ili
  • Da bi nam pomogao da analiziramo kako se koristi naša usluga.
Korisnike naših usluga želimo da obavestimo da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je izvršavanje zadataka koji su im dodeljeni u naše ime. Međutim, oni su dužni da informacije ne otkrivaju ili koriste u bilo koje druge svrhe.
 

Sigurnost

Cenimo vaše poverenje u pružanju vaših ličnih podataka, pa nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu. Ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nisu 100% sigurni i pouzdani i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze do drugih sajtova

Naša usluga može sadržati veze do drugih veb lokacija. Ako kliknete na vezu nezavisnog proizvođača, bićete preusmereni na tu veb lokaciju. Imajte na umu da ovim eksternim veb lokacijama ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih veb lokacija. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih nezavisnih veb lokacija ili usluga.

Dečija privatnost
 

Naše usluge se ne obraćaju nikom mlađem od 13 godina. Svesno ne prikupljamo podatke o ličnosti od dece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dete mlađe od 13 godina obezbedilo lične podatke, to odmah brišemo sa naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i znate da nam je vaše dete pružilo lične podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli da preduzmemo potrebne radnje.

Promene u ovoj politici privatnosti

S vremena na vreme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu radi bilo kakvih promena. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja ili sugestije u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

za sva pitanja

Pošaljite Na office@suzukiservis.rs